07-03-15

Krokustocht Westrozebeke 07/03/2015

Vandaag was ik nog eens op stap zonder Gina. Deze morgenvroeg naar Westrozebeke gereden voor de Krokustocht, ingericht door de wandelclub Colliemolen Oostnieuwkerke. In de startzaal ontmoette ik Bernard en samen wandelden we het parcours van 25km.

In het halfdonker verlieten we dorpskom van Westrozebeke. Langs het voetbalveld vonden we een vettige natuurstrook op ons pad. Eénmaal deze overwonnen brachten rustige verharde wegen ons naar de oude spoorwegbedding. Die volgden we tot in het gehucht de Vijfwegen, waar we in het oude stationsgebouw de controle vonden.

Hier trokken we een lus met de oude spoorwegbedding als centraal thema. Na onze tweede controle trokken we terug richting Westrozebeke. Licht golvende wegen bracht ons terug naar de rand van de dorpskom. We rondden de rustige gemeente voor we uiteindelijk via een wandelweg door het bedrijf Westvlees het centrum vonden. In een school naast de kerk was de controle opgetrokken.

Het laatste stuk bracht ons over rustige wegen naar het Vijverbos. Na het bosje te hebben verkend bracht een mooie veldweg en een wijkdoorsteek ons in een heerlijk lentezonnetje terug naar de startzaal. 

 

Knipsel.PNG

SDC19160.JPG

SDC19162.JPG

SDC19165.JPG

11:28 Gepost door krist | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.