21-10-12

Opengrenstocht Rekkem 20/10/2012

Gisteren deelgenomen aan de Open Grenstocht vanuit Rekkem. Een organisatie van mijn eigen club, de 12 uren van Lauwe. Vanuit de wijk het Paradijs via leuke stapwegels richting Frankrijk getrokken. Een drassig park in Neuville-en-Ferrain leidde ons naar de Dronckaertstraat die ons uit Frankrijk terug naar België leidde. Een oude kasseiweg en het smokkelaarspad brachtten ons naar Rekkem waar we na 8km een eerste maal konden rustten.

Wat volgde was een lus die ons via stapwegels door Rekkem leidde. We bereikten op de grens met Menen, het Diefhondbos dat we dwarstten om de Leievallei te bereiken. Een heel drassig ommetje (die na onze passage geschrapt werd door de organisatoren uit het parcours) in de Leievallei en heerlijke stapwegels brachten ons terug naar Rekkem. Via de sporthalle en een woonwijk bereikten we de controle voor een tweede maal.

De terugtocht naar de startzaal was ook weer gekruid met veel smokkelwegen. Die ons onder meer langs ons Erfdeel brachten. Uiteindelijk trokken we via omgeving van de Lar terug naar het paradijs na een deugddoende 22km lange wandeling.

SDC17323.JPG

SDC17324.JPG

SDC17325.JPG

SDC17326.JPG

12:33 Gepost door krist | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.